Informacija skaitytojui:

Viskas kas čia rašoma yra tik autoriaus asmeninė nuomonė, nepretenduojanti į faktus. Bet koks vardų, vietų ar kitos informacijos sutapimas su tikrove yra visiškai atsitiktinis.

2010-08-17

Veidaknyge

Feisbukas nuo pat naudojimo pradžios man vis nepatiko. Ir jei ne keli žmonės su kuriais neturiu jokio alternatyvaus kontakto – senai bučiau tą veidaknygę sudeginęs. Bet mokslininkai atliko tyrimą ir iškart supratau kuo gi jis tok atgrasus man. Pasirodo subalansuotas jis šiek tiek kitokios orientacijos žmgeliukams:

http://www.alfa.lt/straipsnis/10403099/?Kas.aktyviausi.socialiniu.tinklalapiu.lankytojai.=2010-08-17_09-00

5 komentarai:

  1. Aš sakyčiau, kad tai nupirktas straipsnis, suklastota statistika, kad vis daugiau ryžų žmogų suprastų, jog jie tiesiog gėjai

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal. Nelabai gilinuos. Bet jei nupirktas, tai bent gerai, kad kazkas pradejo finansuot ir kitos puses demagogijas. O tai jau buvo slykstu pasidare nuo "moksliniu tyrimu" kur irodinejama, koks naturalus, geras ir gamtoje paplites yra homoseksualizmas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai, kad ta statistika beveik apylygė. Bent jau nesiskiria tiek, kad būtų buvę galima rimtą straipsnį parašyti. Taip paskelbė žinutę ir viskas. Jeigu apie tai Jūs, o greičiausiai ir kiti neparašytu, tai gyvenime nebūčiau atkreipęs dėmesio :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tai ką! Reikia suprast, kad FB yra skirta "pyderams".
    Ne vieną ir ne du girdėjau kukuojančius: "šūdaknygė" nesąmonė ir man jos nereik. O paskui žiū, ir sėdi šnekutis jau po mėnesio, jei ne greičiau.
    va ir patarlė tau: nespjauk į balą iš kurios gersi.
    Socialinis tinklas nėra tokia blogybė kaip visiems pseudožmogeliams atrodo, tiesiog reikia mokėt juo tinkamai naudotis.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Visiskai sutinku. Socialinis tinklas yra 5% gerio ir 5% blogio ir 90% babkiu darymo masina. Kitaip tariant pinigu darymo is feisbuko varotoju. Is meiles feisbukui ar neapykantos jam. Is visko padaro pinigus.

    AtsakytiPanaikinti