Informacija skaitytojui:

Viskas kas čia rašoma yra tik autoriaus asmeninė nuomonė, nepretenduojanti į faktus. Bet koks vardų, vietų ar kitos informacijos sutapimas su tikrove yra visiškai atsitiktinis.

2011-03-01

Degradavimas

Perskaičiau antraštę ir nepatikėjau - “Sutuokti du tos pačios lyties katinai”. Pasauliui tikrai artėja paskutinioji- ne tik kad gyvūnus “santuokas” registruoja, bet dar ir oficialiai įteisina, kad jie homikai.

Viską galiu suprasti – lygias teises, galimybes, pacifistus, nacionalistus, fundamentalistus, rasistus,  lesbietes, homikus, tolerastus ir visus kitus nukrypimus nuo normos. Nu bet KAM reikia katinus homikus tuokti. Dar tuos katinus homikus lai Prezidentu išsirenka. Visiškas degradavimas. NESUPRANTU. Libijos Gadaffi siunčiantį aviaciją prieš demonstrantus labiau galiu suprasti (Juk toks Bonapartas irgi pirmą kartą rimčiau pasižymėjo panaudojęs artileriją prieš demonstrantus Paryžiaus gatvėse)

1 komentaras:

  1. Pagal pateiktą informaciją sunku nuspręsti kas ten iš tikrųjų įvyko - gal tai kaip tik buvo bandymas parodyti šiuolaikinio pasaulio... net nebežinau kaip tai pavadinti...

    AtsakytiPanaikinti