Informacija skaitytojui:

Viskas kas čia rašoma yra tik autoriaus asmeninė nuomonė, nepretenduojanti į faktus. Bet koks vardų, vietų ar kitos informacijos sutapimas su tikrove yra visiškai atsitiktinis.

2011-03-08

“Darbo liaudies reikalavimu …”

Nuostabus įvykis Lietuvoje:

Kultūros veikėjų parašai už Valdovų rūmus remia „ūkišką“ ministro požiūrį.

Žavi Lietuvėlė. Taip vadinami "kultūrininkai", kurie yra ne kas kita kaip labai neefektyvūs pinigų (Lietuvos atveju - daugiausia valstybės biudžeto arba kaip madinga sakyti - mokesčių mokėtojų) švaistytojai surinko parašus paremti vieną didžiausių ir vieną beprasmiškiausių pinigų švaistymo atvejų Lietuvoje. O tų, kurie susimokėjo ir dar turės susimokėti už šią nesąmonę, nuomonė nėra nei labai įdomi žinaisklaidai, nei labai svarbi minsiterijoms ir kitiems valstybės pinigų švaistytojams.

O ministras (iš labai mažos mažosios m raidės) išdidžiai pareiškė – “"Čia paskaičius kokias penkias pavardes, man jų autoriteto visiškai pakanka, tikrai …” Tik vat klausimas iš ko tokie autoritetai gyvena? Ar tik ne iš paties ministro dalinamų valstybės pinigų?

Visais laikais pūvančiose ir degraduojančiose sistemose aplink valdovą susikaupia palaižūnų, liokajų ir šakalų minia, kurios pagrindinis užsiėmimas yra atspėti ko valdovas nori ir loti apie tai. Ir kuris garsiausiai ir teisingiausiai loja – tam valdovas numeta didžiausią kaulą nuo savo stalo.  Šlykštu ir tiek.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą